Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och jag





Du var som inget du bara fanns som
en vän men nu är det vi två och kommer
aldrig sluta älska dig även om det blir
sorg och hat jag vet inte men du ger mig
bara det som en kick att fortsätta älska men
det kommer alltid vara du och jag






Fri vers av joje
Läst 307 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-21 20:49



Bookmark and Share


  C.Degerfeldt
grymt brorsan. glad att du är tbx!
2010-08-21
  > Nästa text
< Föregående

joje