Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlek



Jag mötte din blick

jag ville bara ha dig

kunna krama dig hårt

älska dig

få ditt hjärta att slå

du är den ända

som jag älskat

jag vill bara vara med dig

se ditt söta ansikte hemma hos mig

du är min





//joje degerfeldt




Fri vers av joje
Läst 363 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-08 18:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

joje