Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

veVem är du

vem är du hur kom du hit
är du slumpen
något måste ju du vara
jag bryr mig inte
slutat bry sig
det bara är så
att man kan sluta




Fri vers av joje
Läst 331 gånger
Publicerad 2010-08-22 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

joje