Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skellefteå


Många tror livet
i skellefteå
är dött


men för mig
lyser lampa i
fönstret på Frasses


man vill bara
tänka på sommaren
och livet i Skåne


men i skellefteå
leker livet med
vintern och storm


men det kommer
iallafall snö i
västerbotten


det är synd
skåningar ingen
snö bara kanske
lite slask


man måste tänka
på livet som
man lever



//joje





Fri vers av joje
Läst 369 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-07 14:14



Bookmark and Share


    ModeMelissa
fint skrivet, sant!
2009-03-07
  > Nästa text
< Föregående

joje