Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det ordnar sig, det gör det alltid


Det går över till du gifter dig
Och om jag aldrig gifter mig?


Tiden läker alla sår
Också dem som inte syns?


Det som inte dödar, härdar
Varför är jag då så svag?



När hoppet lämnat människan
Vad finns då kvar?

Ett gäng klyschor för att trösta?








Eller ett sanningsenligt svar?




Fri vers av elva12
Läst 232 gånger
Publicerad 2010-09-02 14:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elva12
elva12