Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arvet av skuld


I drömmen är du ofta hos mig
Som ville du göra bot
Men din närvaro är oroande
Känns snarare som ett hot

Hotet hjälper mig minnas
Ingenting får jag glömma
Arvet av dig bor inom mig
Skuldkänslor flockas i min gömma

Skulden är lika stark nu
Den du lämnade efter dig
Aldrig kan du ta den tillbaka
Den vilar tungt hos mig

Befrielsens väntan är evig
Så länge bär jag min tunga kappa
Vem kan hjälpa att förlåta?
Förlåta min enda pappa




Fri vers av elva12
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-04 16:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elva12
elva12