Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är Gud?

Jag har alltid undrat vem som har rätt
Vem som har fått sanningen och vem som dyrkar guld kalven

Är det inte väldigt förvirrande att ditt namn används av älskande par lika väl som hatande fiender. Att Gud kan vara så öppen men samtidigt bara är för vissa.

Vem vill dö efter ett liv som djupt religiös och inse att man hade fel?
Det är ju dömt att hända alla utom en grupp.
Kristen säger du? Tyvärr det var scientologerna som hade rätt.




Fri vers av Helena Johansson
Läst 275 gånger
Publicerad 2010-09-29 15:53



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Scientologerna?
En religion som startades av en profitör?

Själv kan jag frimodigt - allt missbruk till trots - säga att jag av nåd står på klippan Kristus och att Jesus är min Frälsare.
2010-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Helena Johansson
Helena Johansson