Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måndag morgon

Långt borta i salighet, täcket och kudden kramar kroppen med omsorg och plötsligt, ett satans påfund plingar vid sidan av dig, är det döden som ringer? Nej det är bara måndag.
Grannen är så där satans morgonpigg att man önskar att mord var lagligt och andedräkten blir mordvapnet. Den krispiga och soliga morgonen gör narr av dig och kläderna slängda är lika livlösa som du. Ett glas vatten tack...

att dränka mig i.




Fri vers av Helena Johansson
Läst 278 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-29 16:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Helena Johansson
Helena Johansson