Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

uppgiften

Människan

Denna mystiska varelse.

Full av liv men på samma gång full av död.

Vad är våran mening? vad är våran uppgift i livet?

Kan någon svara mig?

Jag har klättrat över hinder, bestigit de högsta berg, men har fortfarande inte hittat svaret.

Jag antar att detta är vad människor menar när de nämner livet.




Fri vers av Framtidstro
Läst 409 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-13 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Framtidstro