Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är hon

Det är hon

Kvinnan i mitt liv

Kvinnan jag längtat efter

Gråtit över

Det är hon

flera år av längtan är över

Hon är här nu

Hon står här precis framför mig

Vågar jag ta chansen

vågar jag sätt allt på spel igen

Jag tror det, det känns så i hela kroppen.





Jag skall göra det

Så mitt hjärta får ro.




Fri vers av Framtidstro
Läst 621 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-06 01:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Framtidstro