Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min sanning

Min sanning går ej att döma

Likaså går ej din döma.

Men du skall respektera min sanning

precis som jag skall respektera din

För om jag ej respekterar din

så förnekar jag min egna sanning













Fri vers av Framtidstro
Läst 483 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-10 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Framtidstro