Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Titellös

Vad skulle du säga?

Om jag erbjöd dig alla ädelstenar med sitt oavbrutna glimmer?

Om jag erbjöd dig alla lysande stjärnor på himmelen?

Eller kanske alla världens vackraste fåglar, i himlens alla färger?


Jag vet att jag ej kan ge dig detta, men jag vet att jag kan ge dig min kärlek.

En kärlek ljusare än den ljusaste stjärnan, mer värdefull än den största ädelsten

vackrare än det vackraste djuret.













Fri vers av Framtidstro
Läst 355 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-07 23:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Framtidstro