Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvivel på en gemensam känsla

Mannen

känslan

Förväntan

Rädslan

kärleken



Kvinnan

Drömmen

Spänningen

Rädslan

Kärleken





Fri vers av Framtidstro
Läst 563 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-23 02:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Framtidstro