Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blodröda känslor.

Varför hon

Hur kunde det blir såhär

Tänk om hon inte känner samma för mig

Dessa känslor

tunga som stenar

men ack så vackra och härliga

Mitt hjärta det bultar igen

bultar för dig

Blodet det värmer mig

Det är precis som blodröda känslor skall vara.




Fri vers av Framtidstro
Läst 279 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-06 01:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Framtidstro