Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslor svåra att vårda

Känslor svåra
känslor att vårda
Men
utsidan förhådnas lätt
Om
lagar förordnas på ett sätt

Uppläxande
växande väggar

Svåråtkomlig
härdad
färdad genom svåra terränger
I
ogenomträngliga refränger

Skrikandes
stridandes
spridandes inre budskap

Speglar ett landskap av reglar
bommar och domar.




Fri vers (Fri form) av Silver_fall
Läst 257 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-06 17:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Silver_fall