Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordfattig

som om alla ord var tagna
kan jag inte komma på att skriva något vettigt
som om orden fastnar i handen
men inte träffar pappret

ungefär så känns det nu
inte kul

idé torka är aldrig kul
det känns som att allt blir fult
Bränns i hjärnan
av alla hjärnceller som kokar

vet inte vad det är
men det kanske är fel på mitt kulsprutegevär
som annars brukar
av idéer spruta





Övriga genrer av Silver_fall
Läst 320 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-05 05:24



Bookmark and Share


    Nicklas
Ungefär såhär känner jag också just nu.
Jobbigt!

Men du kunde iallafall skriva om det!
Bra fångat!
2009-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Silver_fall