Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här inte till någon igentligen.


Vem är du

Jag råkar se dig överallt nuförtiden
vem är du egentligen
Jag är nyfiken på dig
och undrande över om du är snäll
elak eller rent ut av underbar
eller kanske rent utav förjävlig

Kan inte fatta det bara.
Vi råkar stöta på varandra hela tiden
men jag är så blyg
Jag är så blyg för dig
för du ser på mig på ett speciellt sätt

Du ler när våra ögon möts
och du ler när vi säger hej
och du ler när vi pratar.
Jag känner inte dig så väl
du är som en mystik för mig

Något onåbart men ändå nåbart på samma gång
Det är så svårt att sätta fingret på vad det är

Något fint men ändå galet
för du får mig att känna något som jag inte har känt på ett tag nu

Längtar till varje gång jag ser dig






Övriga genrer av Silver_fall
Läst 263 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-08 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Silver_fall