Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I hans våld

hon vet vem han är
och hon vet vad han begär

fast i hans klor
är vart hon for

i hans våld
var hon såld

en kloss i hans spel
men ändå hel

han vägrar släppa
och vill hennes käft täppa

med bloddränkta tårar
från såren i armen
hon känslor sårar




Fri vers (Fri form) av Silver_fall
Läst 227 gånger
Publicerad 2009-05-22 05:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Silver_fall