Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland blir man irriterade på personer som vågar drömma när man själv inte gör det. Ibland blir man irriterade på personer som har självförtroende. Och ibland blir man irriterad på sig själ då man vill vara precis som dem.


DU SUGER!

Inse fakta!

Du suger!

Du är ful!
Du är tjock!
Du är äcklig!

En jävla idiot!

Jag vill bara slå dig!
SLÅ OCH SLÅ OCH SLÅ!

Slå dig för att du ens vågar!
Vågar vara dig själv!
Vågar drömma!

Dina drömmar suger!
Dina drömmar stinker!
De är inget annat än en losers patetiska hjärnas idiotiska önskningar!
Önskningar som aldrig kommer att gå i uppfyllelse!

Inse fakta!!

...Men...

Ändå... Ändå önskar jag… att se ut som dig.

Vara som dig

Att jag hade modet att drömma som dig.

Fan




Fri vers av Oraklet
Läst 266 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-05 16:46



Bookmark and Share


  oMareld
den här dikten är bra för folk som blir utsatta att läsa.
De som blir mobbade.

Bakom alla fula kränkande ord,
vill dom egentligen vara precis som
hon/han.


Bra!
2011-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Oraklet

Mina favoriter
I grekisk mytologi