Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev en dikt efter ett samtal med en utav mina vänner. Inget personligt så ni vet. Satte bara mig in hur det skulle vara... att vara luft.


Förvirrning

Jag spyr åt spegelbildens groteska avbild av mig!

Är det där jag?

Jag vill inte veta.
Jag vill inte se.

Född till en sak.
Menad att vara en annan?

Vad är meningen egentligen med denna komedi?

Född till en sak.
Menad till en annan?

Berätta för mig vem jag är.
Vad jag är.

Jasså! Det är så det är!
Jag är inget.

Inte Hetro.
Inte Homo
Inte Bi.

Inte Tjej.
Inte Kille.

En asexuell DET!

Ett spöke i samhället.
En sjukdom.
Ett Freak.

Jag är luft.

Jag är ingenting.

Förlåt Mamma
Förlåt Pappa




Fri vers av Oraklet
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-14 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oraklet

Mina favoriter
I grekisk mytologi