Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Grotesk Romans.

Han gråter.
Armarna är täckta med sår.

Blodiga sår.
Djupa sår


Han mumlar.
Osammanhängande ord som spottas fram.

”Varför?!
Varför just du?!”


Hon skrattar.
Klänningen är täckt med blod.

Rött blod
Hans blod


Hon höjer kniven.
Stapplandes tar hon de sista stegen fram.

"Du förstörde mitt liv
Du tog mitt hjärta men slängde det till hundarna att äta...

Så jag kräver ditt istället"




Fri vers av Oraklet
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-05 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oraklet

Mina favoriter
I grekisk mytologi