Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna kom till då jag rannsakade mig själv under en tuff tid i mitt liv...våren 2010


En mask av falskhet

Det finns saker som inte ens mina närmsta vet
att sedan jag var barn burit på en mask av falskhet.

Ni har alla sett mig skratta och le,
allt som oftast var jag glad
Mitt inre kunde ni aldrig se
den yttre personen var inte jag.

Bakom min mask föll tårar sakta
ner för min kind
ville skrika AKTA
för inom mig blåste en isande vind.

En mask av falskhet blev till mitt jag
ingen kunde se att jag grät var dag.

Den smärta som växte inuti min kropp
var ohanterbar och en plåga
Alkoholen blev min tillflyktsort och hopp
medans livet inom mig brann likt helvetets låga.

Sökte kärlek i män som gjorde mig ont
hamnade bland vänner som var helt fel
Jag festade, rökte och drack så allt mitt inre blev tomt
inom mig föll jag sönder men utåt verkade jag hel.
En mask av falskhet blev till mitt jag
ingen kunde se att jag grät var dag.

Föll pladask för de som inte kände någonting för mig
tillät mig utnyttjas bara för att få bli berörd.
Blev olyckligt kär i många dig, dig & dig.
Hjärtat trasades sönder och jag blev förstörd.

Började vid sidan av alkoholen använda en drog
för stunden fick den mig att må så bra
Klättrade uppåt för att sedan bli lägre än låg
det var inte det livet som jag vill ha.

En mask av falskhet blev till mitt jag
ingen kunde se att jag grät var dag.
Det finns saker som inte ens mina närmaste vet
att sedan jag var barn burit på en mask av falskhet.




Fri vers av Anna-Mia B
Läst 295 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-11 17:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna-Mia B
Anna-Mia B