Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 1997


Du kan göra mig hel...

Jag saknar dig och vill ha dig nära
Vill att vi skall vara som de två kära
Du har ofta sagt att du faktiskt tycker om mig
Jag har nog aldrig vågat berätta det jag känner för dig
Det är väl först nu som jag kanske inser det
Förut så trodde jag bara men nu jag vet
Kanske jag insett det försent, precis som sist
Att jag nu åter dig har mist
Jag vet att jag har gjort ett stort stort fel
Känner mig trasig men du kan göra mig hel




Fri vers av Anna-Mia B
Läst 298 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-20 16:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna-Mia B
Anna-Mia B