Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag kände ro, jag kände trygghet, jag kände mig tillfreds, jag log, jag kände mig varm, mitt hjärta slog och jag önskade jag kunde stoppat tiden just där och då... Intill...


Stoppa tiden...

En tidig lördagmorgon
jag vaknade intill dig min nyfunne vän
Såg solen hade börjat stiga
men jag ville inte det skulle bli morgon än

Vände mig om mot ditt håll
bara låg där och tittade på dig
Följde med blicken konturerna av ditt ansikte
och just då hände något inom mig

Det som jag var mest rädd för
skedde mig där just då
Jag kände hur bra allt kändes
önskade jag kunnat stoppa tiden just då

Lade huvudet på din axel
andades in din doft och log
Just i den stunden
önskade jag att allt stilla stod

La min hand på ditt bröst
mitt huvud likaså
Noterade vart andetag
och hörde ditt hjärta stilla slå

Jag älskade den stunden
men den skrämde mig så
Att jag känner så här
att du mitt innersta lyckades nå

Jag är rädd min vän
rädd för mig själv och det som jag känner
För du lär inte se på mig
som mer än att vi enbart är vänner

Jag är för gammal
och jag har ingen vacker yta
Men jag måste få vara ärlig
känslor har inom mig börjat flyta

Det gjorde dom den där morgonen
när jag låg där tätt tätt intill
Den morgonen som jag önskade
att tiden kunde stanna och sedan stå still

I just den stunden kände jag
sånt jag inte känt på en oändligt lång tid
Jag kände mig tillfreds och glad
inom mig kändes ro och frid

Du har fått stor betydelse i mitt liv
du gav mig verktygen att vända på allt
Du har fått en plats i mitt hjärta
tårar rinner och de smakar salt

Jag vill egentligen så mycket mer
önskar jag kunde få visa dig vad jag känner
Jag har så mycket att ge
men du kommer väl aldrig se oss mer än som vänner

Tycker om dig så min vän
det kände jag den där morgonen då jag låg där tätt intill
Det gör mig ledsen och skrämmer
att jag önskar att tiden kunde stå still

Det är en rädsla som jag bär på
att få känslor för någon som inte vill ha mig
Det slutar alltid med gråt
och jag sitter här och tårar faller för dig

Jag förbannar mig själv
jag får för faan inte känna så här
Men det var något som hände inuti
på lördagmorgonen där

Önskar att saker vore annorlunda
att jag var yngre och du såg mig
Att det kunde bli någonting
något mer än vänskap mellan mig och dig

Jag önskar jag kunde trolla
för att få ett slut på den inre kaotiska striden
Då vet jag vad jag skulle göra
för alltid skulle jag spola tillbaka och stoppa tiden









Fri vers av Anna-Mia B
Läst 331 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-20 16:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna-Mia B
Anna-Mia B