Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min allra bästa vän, som är så mycket mer än så....min "lillasyster"....


Min lillasyster...

Du är inte min lillasyster
men jag ser dig som så
Vi har ju varit nära varandra
ända sedan vi var små

Du var fyllda tre
och jag var fyllda fem
När jag första gången ringde på dörren
till ditt och dina föräldrars hem

Sedan dess har mycket hänt
vi har gått igenom mycket du och jag
Lekar, fester, bråk och sjukdom
mycket har hänt fram tills i dag

När vi var små
stod dörren alltid öppen hemma hos er
Vi började som kompisar
blev sedan vänner och nu är du så mycket mer

Vi har delat så mycket
både skratt och gråt
Jag höll på förstöra allt
men du tog emot mitt förlåt

Jag vet att vår vänskap
är starkare än stark
Att vi alltid finns för varandra
tills den dag någon vilar under mark

Och jag kommer alltid finnas
för dig och de dina
Precis som jag vet att du
alltid finns där för mig och de mina

Du och din familj
betyder så mycket för mig
Vad som än händer
kommer jag alltid se en bästa vän i dig

Fast egentligen
är du mycket mer än så
Du är som min lillasyster
och vår vänskap skall alltid bestå

Du betyder så mycket för mig
det gör även din man och erat troll
Om du visste vad det värmde
när du som "mottel" gav mig en roll

Jag älskar dig syrran
du är en del i familjen min
Och jag vet min syster
att jag är en del i din









Fri vers av Anna-Mia B
Läst 318 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-20 22:57



Bookmark and Share


  Linn G
En väldigt fin text om trygg och djup vänskap.
2012-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Anna-Mia B
Anna-Mia B