Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


utkast.

du sa en stjärnklar natt,
sådär vid ett-rycket
att jag betyder
väldigt mycket

men jag undrar en vanlig dag som den här
innan klockan ens slagit sju
vad betyder jag
för dig nu?

idag när solen lyser
och hjärtslagen inte alls känns så tunga
när ljuset fortfarande skyddar
och inte natten har oss i sin gunga

kom, ge mig din hand
vi rymmer från dom andra
kom, vi delar värmen
jag tror att du och jag kan beskydda varandra

flera gånger har jag försökt ta paus
har velat kunna backa bandet
men du säger till mig att det är bara att gilla läget,
att så här ligger landet

en eftermiddag i april
saknar du mig nu?
tänk om jag vågar öppna hjärtats dörr
och så finns det bara du, du, du?

att kärlek skulle vara vackert och för evigt,
tro inte på det för det är inte sant
smärta, saknad,längtan däremot
det är känslor som är så välbekant

vi säger att det här har blivit ett behov
men vi skulle aldrig någonsin erkänna oss som kära
hela tiden gömmer vi oss bakom frasen
att vi helt enkelt är två människor som vill vara nära

vi blandar blod och det är som balsam för själen
hud mot hud, feberhett så det bränns
hur ska jag någonsin kunna glömma
att jag vet hur dina andetag känns?

det är en tankegång som jag fastnat i
fast jag vet inte om du förstår,
är det så att om man inte får den man älskar
så gör man bäst i att älska den man får?

i stunder som den här
är jag bara en simpel rödvinspoet
när vi ses är jag din älskarinna
men jag har så mycket mer potential än du vet




Fri vers av SvartKatt
Läst 278 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-15 11:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SvartKatt
SvartKatt

Mina favoriter
Jonathan
Besticksömn