Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
privat.


...


jag är inte hel, jag står inte enad längre.
jag är trasig,
jag är sönder,
jag är delad mitt itu.

av försvaret jag lyckats bygga
återstår nu bara ruiner.
alla murar är rasade
utanför mitt luftslott.

jag smakar salt,
hur mycket tårar kan det rymmas i en människa?
det gör så jävla ont
när saknaden och tomheten parar sig med varandra.

varför hjälper inte ipren mot hjärtesorg..?




Övriga genrer av SvartKatt
Läst 417 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-22 15:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SvartKatt
SvartKatt

Mina favoriter
Jonathan
Besticksömn