Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
egentligen alldeles för privat.


jag vill inte vara här.


jag vill inte vara här.

jag vill inte vara med längre
när det känns så här.

jag visste inte att något
kunde göra så jävla ont.

jag visste inte att det största
som kan hända
också kunde vara
så outhärdligt.

jag vill inte vara här.
men det är precis här jag är nu.

jag vill fly, men jag är fast.
slagen till marken, under isen.
varje rörelse smärtar.

men,
jag kommer ta mig igenom det här,
för jag vet att
någonstans på andra sidan
väntar livet på mig igen.






Övriga genrer av SvartKatt
Läst 379 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-08 18:03



Bookmark and Share


  Beatrice J Lindéh
*kastar en massa kramar på dig och hoppas det blir bättre*
2009-04-05
  > Nästa text
< Föregående

SvartKatt
SvartKatt

Mina favoriter
Jonathan
Besticksömn