Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
....


du ser igenom mig.

du går igenom mig,
inte alltid men som oftast,
du står där på min andra sida.

du ser igenom mig,
inte hela sanningen men nära,
både smutsen och det självklara.

jag vill se igenom dig,
se om allt jag sett är sant,
både skönheten och smärtan.

jag vill gå igenom dig,
rakt igenom ditt kött och blod,
och komma ut på andra sidan.
















Övriga genrer av SvartKatt
Läst 369 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-15 18:35



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Wow säger jag bara.
2009-01-15
  > Nästa text
< Föregående

SvartKatt
SvartKatt

Mina favoriter
Jonathan
Besticksömn