Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Självutlämnande, självupplevd...det värsta ett barn kan utsättas för...


Utsatt

Känner mig så smutsig
står och skrubbar sönder min späda kropp
Ser bilder utav dina händer
som rörde mig från tå till topp

Jag var ju så liten
knappt fyllda sju
Jag befann mig ju i barndom
och den förstörde du

Det har påverkat mig genom livet
de saker du gjorde mot mig
Det förstörde min kärlek
om du inte redan vart död hade jag dödat dig

Allt detta hade jag förträngt
till dess jag börja i hypnoterapi
Saker uppdagades
som jag fann alla svaren i

Du utsatte mig för saker
som inget barn ska vara med om
Du förstörde mitt liv
jag blev ihålig och alldeles tom

Din äckliga stank
och viskandet i mitt öra
Dina smutsiga händer
kan jag i bland både se och höra

Omedvetet har detta påverkat mig
i relationer till män som kom mig nära
Har inte haft någon lust
de har sårats och blivit tvära

Nu då jag vet allt detta
så är det redan försent
Jag förlorade allt
som av betydelse gjorde livet lent

Jag förlorade min kärlek
hela min familj
Jobb, vänner, hem
nu har jag inget av det som jag vill

Jag blev utsatt
för saker då jag var barn
Som lindade in mig
i otrygghetens garn




Fri vers av Anna-Mia B
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-16 11:57



Bookmark and Share


  tobbä
gräv upp den fan så jag kan slå ihjäl honom... bra skrivet
2012-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Anna-Mia B
Anna-Mia B