Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Innehåller massor av felskrifter men så var jag bara 12 år då jag skrev den och hade precis börjat läsa engelska....


A wounderful person

Sitting here thinking of you
I wonder if you sometimes think of me too.

We still haven't met
But you are a wonderful person I bet.

I hope we one day become more than friends
If not, I guess we at least could have a friendship that will never ends.

It's so easy talking to you over the internet
But I wonder how it will be the day we met.

You are a person I would lay besides a under a starry sky
Just lying there beside and not be shy.

You already have a special place in my heart
You got it direct when our friendship start.

A true friend in you I see
I hope you also see one in me.




Fri vers av Anna-Mia B
Läst 138 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-17 08:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna-Mia B
Anna-Mia B