Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrevs i övre tonåren då jag var extremt överviktig, ensam och utanför..


Tjock...

Jag är tjock och det är inte alltid så himla kul.
Vissa dagar känns allt eländigt och jag känner mig så ful.

Jag undrar ofta varför ingen kan tycka om mig som den jag är.
Mitt tomma hjärta är en tung börda som jag bär.

Att aldrig fått känna mig omtyckt, hört någon säga att dom gillar mig.
Att aldrig till någon kunnat säga -jag älskar dig.

Att alltid fått höra diverse kommentarer och elaka ord.
Att ibland haft tankarna på självmord.

Jag är tjock och det har jag minsann fått höra under årens lopp.
Att jag är fet, ful och en riktig flopp.

Jag undrar ofta varför ingen kan tycka om mig.
Kanske finns det någon som gör det fastän bara inom sig.

Jag är tjock och jag har mycket kärlek att ge.
Men till vem, det är ju inte bara till att be.

Jag vill älska någon som jag kan känna mig älskad utav, något alla har rätt till.
Men när ska jag få göra det när ingen vill.

Jag är tjock och det är inte alltid så himla kul.
Känner Mig så eländig, fet och ful....




Fri vers av Anna-Mia B
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-21 17:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna-Mia B
Anna-Mia B