Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Örn

Är du lika starkt som en örn?

Kan du klara dig utan 

din familj, släktingar lika 

som när en örn flyger utan sin flock?

Har du gott genom olika

upplevelser lika som

när en örn kämpar mot allt hemska väder?

Är du stolt över dig lika som

när en örn landar på den högsta bergen och räcker upp

sitt huvut med ett stort självförtroende?

 Det är jag!




Fri vers av Bashak Bsk
Läst 595 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-03-18 17:20



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Ann Åhsberg
2011-03-21

  Larz Gustafsson VIP
I Bibeln symboliserar örnen profeten.
Örnen är inget flockdjur.
Den jagar ensam.'
2011-03-19

    ej medlem längre
Mycket fint och tänkvärt skrivet!


Örnen är också fri och vilar i vindarna ...


@nn
2011-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Bashak Bsk