Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För päls skull

Ska man göra så här?

Vart är empati för för djur?

Jag ber till er att se

den här länken som är nedan för

och se om det är värd för ha päls

http://features.peta.org/ChineseFurFarms/index.asp




Fri vers av Bashak Bsk
Läst 426 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-25 18:05



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, det räcker att min själ klär i ett imaginärr fantasidjurs päls
2011-04-02

  aol
du vet förr bodde folk så dåigt så dom åt köttet och gjorde pälsar av djuren,
2011-03-27

  Larz Gustafsson VIP
Varför tar man inte upp abortfrågan istället?
Hur kommer det sig att man ger djuren samma värde som människan?
Djuren upphöjs till avgudar i vårt moderna, perverterade samhälle.
2011-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Bashak Bsk