Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Många föräldrar o vuxna ger straf till barnen utan att förklara ordenligt det barnen som gjorde för fel!

Om man förklarar om och om,kommer man ger aldrig straf till barnen heller.




Tyst med dig nu

Fy på dig!

säg förlåt på engång för det du gjorde

du vet att man inte får göra så här?

gå nu till koridoren och du får inte vara med aktiviteten

gå till ditt rum och du får inte titta på TV under helgen m.m.

du får inte vara med leken för din beteende

Förlåt mig mamma,pappa,fröken,lärare

och de andra vuxna för det jag gjorde  för fel

även jag har ingen aning om vad jag gjorde

FÖR FEL IGEN OCH FÅR STRAF

 




Fri vers av Bashak Bsk
Läst 512 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-21 20:40



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2011-04-10

    Magneta Myll
Wow. Utan att ha läst dina andra dikter kan jag inte avgöra om det är ett djärvt (och lyckat) formexperiment eller genuint kludd från ett småbarn. Väldigt bra.
2011-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Bashak Bsk