Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mökret

Det är inte mörkret som skrämmer mig

utan det är tankar.

de tankar som stänger alla ljusa väger.
de tankar som gömmer dig långbort i mörket

de tankar som stänger alla ljusa väger

 




Fri vers av Bashak Bsk
Läst 385 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-03-28 22:30



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Bortom de mörka molnen finns solen.
2011-04-10

    ej medlem längre
Glöm inte bort, det finns alltid ett ljus i mörkret, även om det inte verkar så ibland!


/Ann
2011-04-09

  aol
så sant, bra skriftat
2011-04-05

  Lars E Jönsson
Härligt och så sant
2011-03-29

  anits VIP
Dina ord berör och väcker tankar
2011-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Bashak Bsk