Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våffeldagen



Våffeldagen
men mitt hjärta har fastnat
i laptopen




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 366 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-02 14:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Men om du lockar med vispgrädde och sylt, kanske det kommer ut...
2011-04-02

  Deva
så du ser en bild av våfflan i datorn;-))
2011-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP