Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TOMTEN ÄR PÅ BESÖK......

Tomten vandrar sin tysta ban.
Lägger presenter under julegran.
barnen sussar i sina sängar så små.
Drömmer om presenter de snart ska få.

På trappan finns gröten tomten ska ha.
Tar en sked, den smakar nog bra.
Spottar och fräser va fan är det här.
Gröten är gammal, äckligt vulgär.

\"Här får de presenter av finaste slag.
Begär inte mycket, men vad får jag?\"
Oätlig gröt som smakar skit.
Behöver skölja ner det med smäktande sprit.

Tomten tömmer en flaska vaniljabsolut.
Sen fattar han då ett sakligt beslut.
\"Nu är det slut på att vara så snäll.
En jul-klapp blir nu istället en smäll.\"

\"Trött på att få listor skrivna av barn.
Trött på att ge presenter gjorda av garn.\"
Tomtens ögon är svarta som natten.
Sparkar sen till den spinnande katten.

Barnen väcks av kattens tjut,
springer till vardagsrummet på en minut.
Tomten står där och skrockar så rått.
Munnen är full av skägg och spott.

Barnen gråter över sin döende katt.
Rummet fylls av tomtens skratt.
Katten är säkert behov av vård.
Midvinternattens tomte är hård.




Fri vers av TBJ
Läst 1614 gånger
Publicerad 2005-12-25 14:31



Bookmark and Share


    BrokenHearted
*skratt*
skitroligt ;-) ...rakt på sak, fin rytm... Nice !
2006-01-04

  purpleangel
lite annorlunda tomte vers..men rätt rå humor går hem det också..*s*
du skulle ge ut en poethumorbok.. absolut :)
2005-12-25
  > Nästa text
< Föregående

TBJ
TBJ