Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

P

du gav mig bara
en simpel kram.
ändå kändes det som om du våldtog min själ
bara genom att se på mig.
du frågade inte ens om lov,
du bara tog det för givet
att jag inte skulle ha något emot det.
precis som förr i tiden
när jag faktiskt lät dig göra det.




Fri vers av Isola
Läst 287 gånger
Publicerad 2004-07-18 16:26



Bookmark and Share


  om en Siri
ooh, tummen upp!
2007-12-02

  Apetass
Ett förslag dock. I de första två raderna låter du nästan besviken att du BARA fick en kram. Vad sägs om "Du gav mig bara en simpel kram" istället. Bara ett förslag, gillade annars innehållet/Tass
2004-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Isola
Isola