Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självkännedom

Jag vill ha dig
överallt och lite till
Jag vill ha dig
utan kläder och med all tid i världen
Jag vill ha dig
kropp, själ, kön, tänder i människokött

Jag har alltid velat ha det jag inte kan få




Fri vers av Isola
Läst 412 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-23 02:52



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
Självinsikt, eller kanske man aldrig får ha det så bra som man förtjänar?
2008-01-28

  Carola Zettergren
Bra!snitsig avslutning!
2008-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Isola
Isola