Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är min största hemlighet

Du har fastnat under mina naglar
fast jag aldrig ens har rört dig
Din lukt sitter i mina lakan
fast du aldrig har sovit i min säng
Din nakna kropp finns bakom mina ögonlock
fast jag aldrig har sett dig avklädd
Och dina ord svävar i mina hörselgångar
trots att du aldrig sagt dom




Fri vers av Isola
Läst 483 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-14 22:18



Bookmark and Share


    maija tuori
Helt fantastiskt text...
2011-08-17

  Pojken i Svart
Du lyckas fånga mig med den här texten. Har redan läst den 4 gånger och antar att det lär bli flera!
Är verkligen svag för de två första och två sista raderna! Men hela texten är kanonbra!
2008-05-05

    marie tries
mmmm...det var fint! får mig att vilja dagdrömma lite extra idag!
2008-03-14

  mare VIP
..denna var så gullig !
2008-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Isola
Isola