Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allt jag gör

jag tror inte att någon endaste människa
tänker på dig på samma sätt som jag gör
just nu
när jag läser erotik och minns dagarna vi spenderade i sängen.
jag tror inte att någon tänker så om dig
mer än jag gör.
det är allt jag gör,
tänker erotik om dig.




Fri vers av Isola
Läst 754 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2005-07-22 01:41



Bookmark and Share


    Jolli
Jag gillar texten för jag tycker den var skriven på ett otroligt skönt sätt.
2005-09-19

  Pojken i Svart
jag gillar verkligen slutet, det gör texten riktigt bra!
2005-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Isola
Isola