Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var det en storm

Var det en storm, älskling?
Var det en storm som fick mig att skaka och darra,
som fick mig att skälva och be om mer?
Nej ingen storm,
bara dina läppar som för ett ögonblick nuddade vid mina.




Fri vers av Isola
Läst 585 gånger
Publicerad 2005-06-12 19:34



Bookmark and Share


  växelvarm
kristallklart
2005-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Isola
Isola