Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kom ihåg mig

jag visste
att du skulle gå om en stund
gå bort
och kanske inte komma tillbaka
så jag skrev
mitt namn på din hals
lät det ristas in
så du ändå skulle komma ihåg mig
och hur viktig kvällen var




Fri vers av Isola
Läst 261 gånger
Publicerad 2004-07-18 20:49



Bookmark and Share


  Zam
jag gillar skarpt det du skriver. Håller med Hans om vampyrkänslan. Nice!
2004-08-01

  Hans w-art Westlund VIP
´remeber me´ - din dikt gav också känsla av vampyrens odödliga romantik ;)
2004-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Isola
Isola