Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En politisk dikt ämnad att väcka folks uppmärksamhet.


Processen

Alldeles för få frågar sig vad som sker
Bakom kulisserna när ingen ser

Såväl människors som djurs rättigheter
Förkastas där likt oväsentligheter

Människors girighet vet inga gränser
Och visar inga etiska tendenser

I en värld styrd av ekonomiska intressen
Är det vad som driver processen




Bunden vers (Rim) av A. J. Nader
Läst 450 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-14 04:00



Bookmark and Share


  Ulf Popeno
Vad är mer mänskligt än frånvaron av den?
2011-05-31

  Bibbi VIP
Applåd!
2011-05-30

  Pontus W.U
Det var rakt på sak. fint!
2011-05-25
  > Nästa text
< Föregående

A. J. Nader
A. J. Nader