Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kort prosa ämnad att påvisa enfalden i fördomar.


Fördömd

Du känner inte mig. Vi har aldrig någonsin träffats eller ens utbytt ord med varandra. Trots det tror du dig veta saker om mig. Du placerar mig i ett fack tillsammans med andra individer som du anser är av min sort. Du baserar dina antaganden om mig på vad andra har sagt och lärt dig om min så kallade sort, men inte heller de som har lärt dig har någonsin träffat mig. Du kan omöjligt se mig fastän jag är fullt synlig därför att du är förblindad av alla vanföreställningar och fördomar. Du kan således aldrig se mig för den människa som jag verkligen är.




Prosa (100-ordare) av A. J. Nader
Läst 464 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-18 17:55



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Otroligt bra skrivet.
2011-05-30

  Nova.H.A
Ännu ett verk som slår hårt! Så sant!
Fördomar är verkligen ett handikapp.
2011-05-19

  Nous Somme Du Soleil
Kan inte beskriva texten annat än att det är så otroligt sant det du säger. Ändå kan jag inte säga att fördomar och liknande är något jag är fri från bara för att jag, likt dig, känner till dess existens. Det är en sjukdom som drabbar oss alla. Bra jobbat!
2011-05-18
  > Nästa text
< Föregående

A. J. Nader
A. J. Nader