Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tungsint dikt om ensamhet och avund.


En perfekt dag

Ensam betraktar jag den magiska vyn
Av hånfullt tindrande stjärnor i skyn

Deras känslolösa sken frammanar en tår
Som rinner ner längs kinden utan spår

Vid min sida återfinns ingen levande själ
Betraktandes den magiska vyn likväl

Melankoliskt filosoferandes tänker jag
Det har trots allt varit en perfekt dag

… någon annanstans




Bunden vers (Rim) av A. J. Nader
Läst 614 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-23 02:14



Bookmark and Share


    Bealiis
Fin. Absolut, gillar den skarpt.
2011-05-30

  Nova.H.A
Så otroligt känsligt, sårbart, öppet, djupt och ensamt... Jag känner det du skriver! Älskar dina vackra och samtidigt hårda rim. Det här är bland det bästa jag läst på länge, kort och kraftfullt. Det har säkert varit en prefekt dag, någonstans... Finner inga ord, tack!
2011-05-25
  > Nästa text
< Föregående

A. J. Nader
A. J. Nader