Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöfrost

Kyla biter tag i min hals och vrider om efter \"strong\" toyet
Frost på grenarna, jag tror jag är i himlen.
Att sträcka upp armarna mot den nersnöande himlen och skrika.
Men jag kan inte, jag får för ont.




Fri vers av LillSara
Läst 446 gånger
Utvald text
Publicerad 2005-12-27 14:24



Bookmark and Share


  yoyyo
vackra rader
mycket :)
2006-04-25

  Cris
Håller med att det finns nåt hemligt. Var gör det ont? det kan ju bero på flera saker. Kylan kanske, halsen, armarna...något du tänker på.
Fint skrivet!
2005-12-28

  Roger VIP
Starka smaker som blir för intensiva. Läser den gång på gång med känslan av att något går mig förbi, som om du sparat en hemlighet här i texten...
2005-12-28
  > Nästa text
< Föregående

LillSara
LillSara