Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

välkommen till en kurs i flykten från sig själv.

fastnat i ett pedantiskt mönster. mattan är inte längre rak nog i kanterna.
ju mer kaos det verkar bli i mina lår desto mer gnuggar jag frenetiskt med min trasa.
herr winnerbäck drar och sliter i mig och hindrar mig från den ekologiska nischen .

cellandning, självandning?

två olika syn på livet. män, vin och sång.
sprit, karlar och mat

dåliga linser tvingar mig att knipa med ögonen för att se rätta färger.
de rätta färgerna, inte blått, grön och violett som tycks spraka i varje steg jag tar.

Jag har rymt. Men ljuger fortfarande i ord att jag står kvar.
jag har min sprit och jag har min mat.
nu börjar jakten












Fri vers av LillSara
Läst 362 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-28 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LillSara
LillSara