Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skadegörelse

Ska vi göra skadegörelse idag
Skaka undan skammen under mattan
Busskurens ljus gör mig kusligt förtjust
I längtan efter nåt nytt
För om vi speglar oss i krossat glas kan vi återges nån annanstans än där vi är nu
Bort alla dessa jävla stenar!
Så blir det lättare på hemvägen
Synd att allt är fastsatt i asfalt




Fri vers av Gondoljären
Läst 298 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-29 14:46



Bookmark and Share


  Gondoljären
Tack, själv!
2011-06-01

  Alexander Gustafsson VIP
bra,

mycket bra till och med!

tack! :)

gillar revolt känslorna jag fick av att läsa denna.
2011-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Gondoljären
Gondoljären